Skip to main content

Zyra funerale, “Funeral Globe” ofron shërbime profesionale funerale duke menduar për të gjitha detajet e ceremonisë mortore, logjistikën, dokumentacionin, komfortin.

Prej 20 vitesh të dedikuar për të qenë çdo moment të disponueshëm për t’iu lehtësuar dhimbjen. Në kohë të vështira, jemi këtu për t’iu ndihmuar në çdo mënyrë. Kontaktoni për asistencë 24/7

Ambjente Pritje

 • Ambjente komode pritje.
 • Shtëpi funerali në mungesë të ambjenteve për zhvillimin e ceremonisë mortore.

Mjete Transporti Luksoze

 • Makinë luksoze transporti për ceremoninë mortore
 • Autobuza luksozë shoqërues për ceremoni mortore

Organizime Drekash Mortore

Trajtime Estetike

 • Trajtime estetike për te ndjerin/ndjerën
 • Rregullimet e ndryshme që mund të duhen
 • Veshja dhe kostumet etj

Dokumentacionet

 • Realizimin e gjithë dokumentacionit të nevojshëm për të ndjerin/ndjerën nga zyra funerale.

Transporte nga jashtë për në Shqipëri

 • Transportime nga vende të ndryshme të botës për në Shqipëri kur kërkohet transporti i të ndjerit/ndjerës.

Transporte nga Shqipëria për Jashtë

 • Transportime nga Shqiperia për në vende të ndryshme të Europes si në Maqedoni , Itali , Gjermani Kosovë ,Serbi etj

Sherbime në qytete të ndryshme të Shqipërisë

 • Zyra funerale ofron transportime dhe organizim ceremonie në qytete të ndyshme të Shqipërisë.

Kurora Natyrale/Artificiale

 • Kurora me lule natyrale
 • Kurora me lule artificiale

Kapake Frigoriferik

 • Shërbime kapake frigoriferik sipas kerkesave

Arkivola

 • Modele arkivolesh të ndryshme

Postera Njoftues/Lajmerime

 • Postera Njoftues
 • Lajmerime dhe Afishe sipas kerkeses

Zyra funerale, përvec këtyre shërbimeve ofron afishe dhe postera për lajmërim.
Për cdo shërbim na ju lutem na kontaktoni cdo moment.
Jemi në gatishmëri të plotë 24 orë.