Skip to main content

Agjensi Funerale Globe

Gjithmonë pranë jush. Lehtësimi i dhimbjes tuaj, Detyrimi Jonë.

Agjencia Funeral Globe ofron një gamë të gjerë shërbimesh për të lehtësuar procesin e organizimit dhe kujdesit për ceremonitë mortore. Me eksperiencë të gjatë prej 23 vitesh.  Profesionalizmi eshte motivacioni yne. Ne kujdesemi per cdo detaje te ceremonies mortore duke ju lehtesuar dhimbjen.

Funeral Globe është gjithmonë në shërbim të dhimbjes suaj për të lehtesuar humbjen e të dashurit tuaj dhe për t’ju ofruar një shërbim funeral serioz dhe profesionist. Duke menduar për të gjitha detajet që nga, trajtimet estetike për të ndjerin/ndjerën.  Dokumentaconet e nevojshme, sallën e pritjes. Organizimin e drekës së ceremonisë mortore, mjete transporti luksoze, e shumë shërbime të tjera.

Gjithashtu Agjensia Funerale Globe ofron dhe transportin e të ndjerit nga jashte shtetit. Gjithashtu dhe transportime nga Shqipëria drejt shteteve te tjera.
Kujdesemi për cdo detaje tju lehtësojme dhimbjen. Cdo moment prane jush, mes jush dhe te gatshem tju pergjigjemi.

Ju lutem, na kontaktoni për më shumë informacion. Jemi 24/7 ne gatishmeri per ju.

Agjensia Funeral Globe.

agjensi funerale globe sherbime funerale ne tirane dhe Shqiperi