Skip to main content

Gjithmonë pranë jush

Prej 23 vitesh, shërbime funerale korrekte.
Pranë jush për të ndarë dhimbjen bashkë me ju!

Që nga viti 2000, Funeral Globe ofron shërbime profesionale. Jemi cdo moment ne gatishmeri, për t'iu ndihmuar në ditët më të vështira.

agjensi funerale globe sherbime funerale ne tirane dhe Shqiperi

Ambiente Pritje

Makina dhe Shërbime Transporti

Kurora dhe Aksesore

“Shërbime Funerale”

 • Ambjente Pritëse
 • Trajtime estetike për të ndjerin/të ndjerën. Duke filluar  nga rregullimet e ndryshme, kostumet.
 • Makinë luksoze transporti për ceremoninë mortore.
 • Autobuza luksozë shoqërues për ceremoni mortore.
 • Organizim drekash mortore në restorante të ndryshme.
 • Transportime nga vende të ndryshme të botës për në Shqipëri kur kërkohet transporti i ndjerit/të ndjerës.
 • Transportime nga Shqiperia për në vende të ndryshme të Europes. Në Maqedoni , Itali, Gjermani , Kosovë ,Serbi etj.
 • Transportime dhe organizim ceremonie në qytete të ndyshme të Shqipërisë.
 • Realizimin e gjithë dokumentacionit të nevojshëm për të ndjerin/te ndjerën.
 • Kapake frigoriferik.
 • Arkivole të modeleve të ndryshme.
 • Karrige për në shtëpinë për pritjen e vizitorëve.
 • Ofrojmë shtëpi funerali në mungesë të ambjenteve për zhvillimin e ceremonisë mortore.
 • Kurora me lule natyrale dhe artificiale.
 • Lajmerime dhe postera mortore.

Të fundit nga Agjensi Funeral Globe

transport nderkombetar zyra funerale
Funerale Globe

Transport Ndërkombëtar për Ceremonitë Mortore

Një Partner Besnik për Momente të Rëndësishme Në momente të ndjeshme si humbja e një të dashuri, distanca nuk duhet të jetë pengesë për respektin…
trajtime estetike
Funerale Globe

Shërbime dhe zyre funerale profesionale prej 23 vitesh

Agjensi Funeral Globe vazhdon të shënojë shërbimin dhe kujdesin e vazhdueshëm për ceremonitë mortore që prej 23 vitesh. Kjo rrugë e gjatë është ngarkuar me…
Transporte nga jashte
Funerale Globe

Dokumentacion për ceremonitë mortore Kombëtare dhe Ndërkombëtare

Në momentet e vështira të humbjes së një të dashuri, organizimi i një ceremonie mortore mund të jetë një sfidë e madhe. Veçanërisht kur përfshihen…

Adresa: Rr. Sulejman Delvina , Pall 15, Tiranë, Albania

Tel: +355 68 20 92 307
Tel: +355 68 40 88 788
Email: [email protected]