Skip to main content

Funeral Globe ofron shërbime profesionale funerale.  Duke menduar për të gjitha detajet e ceremonisë mortore, logjistikën, dokumentacionin, komfortin.

Prej 20 vitesh të dedikuar për të qenë çdo moment të disponueshëm për t’iu lehtësuar dhimbjen. Në kohë të vështira, jemi këtu për t’iu ndihmuar në çdo mënyrë. Kontaktoni për asistencë 24/7

Funeral Globe përvec këtyre shërbimeve ofron afishe dhe postera për lajmërim.
Për cdo shërbim na ju lutem na kontaktoni cdo moment. Jemi afer prane jush cdo moment te veshtire per t’iu lehtesuar dhimbjen.
Jemi në gatishmëri të plotë 24 orë.