Mireserdhet ne faqen e Funeral Globe

Gjithmone prane jush

Humbja e një prej të dashurve tuaj gjithmonë është një ngjarje e cila lë shenjë në jetën tuaj.

Funeral Globe ofron që nga viti 2000 shërbimet për të bërë gjithe nderimet e fundit , për ta përcjellë të dashurin tuaj në banesën e tij të fundit.


Disa nga fotot tona :

Transport brenda dhe jashte vendit

hh1

Kurora dhe Aksesore per ceremoni mortore

1

Arkivole te ndryshem nga me cilesoret

arkivola te ndryshem

Staf i perkushtuar 24/7 per ju cdo moment

homebox 4

Dokumentacionet e kufomes

homebox 5