4Shërbimet tona janë :

 •     Trajtime estetike për kufomën duke filluar  nga rregullimet e ndryshme, kostumet.
 •     Makinë luksoze transporti për ceremoninë mortore
 •     Autobuza luksozë shoqërues për ceremoni mortore
 •     Organizim drekash mortore në restorante të ndryshme
 •     Transportime nga vende të ndryshme të botës për në Shqipëri kur kërkohet transporti I kufomës.
 •     Transportime nga Shqiperia për në vende të ndryshme të Europes si në Maqedoni , Itali , Kosovë ,Serbi etj
 •     Transportime dhe organizim ceremonie në qytete të ndyshme të Shqipërisë.
 •     Realizimin e gjithë dokumentacionit të nevojshëm për kufomën.
 •     Kapake frigoriferik.
 •     Arkivole të modeleve të ndryshme.
 •     Karrige për në shtëpinë për pritjen e vizitorëve.
 •     Ofrojmë shtëpi funerali në mungesë të ambjenteve për zhvillimin e ceremonisë mortore.
 •     Kurora me lule natyrale dhe artificiale

Funeral Globe përvec këtyre shërbimeve ofron afishe dhe postera për lajmërim.Për cdo shërbim na kontaktoni cdo moment. Jemi në gatishmëri të plotë 24 orë.